engleske kladionice

Tko će biti novi James Bond? Tom Hardy izgubio mjesto prvog favorita za tu ulogu

T.I.

Novi prvi favorit je 33-godišnji engleski glumac Regé-Jean Page, kojeg je među zvijezde i miljenike žene lansirala povijesna melodramska serija Brigerton. Prestigao je Hardyja na gotovo svim kladionicamaAko je suditi po engleskim kladionicama, Tom Hardy neće biti novi James Bond, iako je posljednjih mjeseci njegovo ime bilo stalno na vrhu favorita.


Novi prvi favorit je 33-godišnji engleski glumac Regé-Jean Page, kojeg je među zvijezde i miljenike žene lansirala povijesna melodramska serija Brigerton. Prestigao je Hardyja na gotovo svim kladionicama i vodi prilično uvjerljivo na najvećoj britanskoj kladionici Ladbrokes. Koeficijent na njega je 3,5, dok je za Hardyja 4,33.


Prošli vikend nešto se promijenilo iako nijedna nova informacija nije iscurila u javnost o tome tko će naslijediti Daniela Craiga. Bilo bi logičnije da se promjena desila prije Božić a kad je Barbara Brocolli, producentica koja kontrolira James Bond filmsku franšizu u izjavama za medije suzila izbor. Do tada je bilo i glumica u ponudi jer se kalkuliralo s nebuloznom idejom da novi James Bond bude žena, no Brocolli je jasno dala do znanja da se taj scenarij neće dogoditi. Rekla je da će novi James Bond biti Britanac, bez ograničenja što se tiče rase i etničkog porijekla.
Regé-Jean Page, kao sin engleskog (bijelog) propovjednika i tamnopute medicinske sestre iz Zimbabvea, rođen u Londonu fino se uklapa u okvir koji je zadala producentica Jamesa Bonda.


Na kladionicama slijedi novi favorit iz sjene Škot Richard Madden, kojeg šira publika poznaje kao Robba Starka iz prve tri sezone „Igre Prijestolja“, te po ulogama u biografskom „Rocketmanu“  i hvaljenom ratnom filmu „1917“.


Iza njega su „stara“ imena s liste Henry Cavill i Tom Hopper, pa dolazi još jedno koje nije bilo u užem krugu favorita. Riječ je o karakternom glumcu iz Sjeverne Irske Jamieu Dornanu kojem su akcije očito porasle nakon sjajne uloge u izvrsnom „Belfastu“ Kennetha Branagha. Iako je njegov koeficijent neizglednih 11, ali donedavno je bio ispod 40.


Producenti slavne franšize još su tijekom prošle godine najavljivali da će objaviti ime novog agenta 007 kad „No Time To Die“ završi svoju kino distribuciju. Od njenog početka prošlo je već četiri mjeseca, i vjerojatno neće trebati dugo čekati da o novom Bondu saznamo više od izgleda na kladionici.