Vrijedilo je čekati

THE IRISHMAN De Niro, Pacino i Pesci u najiščekivanijem filmu godine Martina Scorsesea

P. N.

Foto: YT screenshot

Foto: YT screenshot

Ove jeseni očekuje nas još jedno epsko putovanje kroz svijet podzemlja s legendarnom glumačkom postavomNakon dugo vremena okuplja se stara garda: legendarni Robert De Niro, Al Pacino i Joe Pesci pojavit će se u novom filmu Martina Scorsesa koji 27. studenog stiže na Netflix.


The Irishman, najiščekivaniji film godine bit će ujedno i najduži Scorseseov film u trajanju od čak tri i pol sata. Riječ je o filmskoj adaptaciji knjige Charlesa Brandta ‘I Heard You Paint Houses’ čija se radnja odvija u poslijeratnoj Americi, a prati povezanost veterana Drugog svjetskog rata i mafijaškog ubojice Franka Sheerana (De Niro) i njegovu povezanost s nestankom zloglasnog sindikalnog šefa Jimmyja Hoffe (Pacino). U filmu će glumiti i još jedan ‘stari lisac’, Joe Pesci u ulozi mafijaškog bossa.


Ideja za novi mafijaški film kultnog redatelja ‘kuhala se’ cijelo jedno desetljeće: naime, bilo je potrebno uložiti prilično veliku svotu novca kako bi se digitalnom tehnologijom pomladilo glumce, piše Esquire. U svakom slučaju, ove jeseni očekuje nas prava filmska poslastica i još jedno epsko putovanje kroz svijet podzemlja pod redateljskom palicom legendarnog i neponovljivog Martina Scorsesea.
Do tada, pogledajte trailer: