"No Time to Die"

Stigla najava za dvadeset i peti film o Jamesu Bondu: “Ovo je najboljih 14 sekundi ikada”

P. N.

FOTO/YouTube Screenshot

FOTO/YouTube Screenshot

Za sada o radnji filma znamo da je Bond napustio aktivnu službu.Stigla je kratka “teaser” najava za “No Time to Die” – dvadeset i peti po redu film o Jamesu Bondu, prenosi UNILAD. “Teaser” najava traje tek četrnaest sekundi, a u punom trajanju će izaći ove srijede, četvrtog prosinca. 


Prvi kratki uvid u akcijsku avanturu agenta 007 (Daniel Craig) donosi akrobaciju motorom u maniri kakvu očekujemo u svijetu britanskog špijuna. Pritisak prema ovom filmu je snažan, a od nove ekranizacije se očekuje da bude u skladu s očekivanjima publike koja već desetljećima uživa u avanturama Jamesa Bonda. 


UNILAD komentira da bi glumačka postava i ekipa koja je radila na filmu, mogla odahnuti. Razlog tome su nebrojeni komentari podrške publike i obožavatelja kojima se i ova kratka najava, strašno svidjela. 


“Ne pretjerujem kada kažem da nikada u životu nisam bio ovako uzbuđen zbog Bondovog filma kao što sam sada” i “Patim od nesanice, probudio sam se u tri ujutro, provjerio mobitel, vidio ovo i isječak mi je sada na ponavljanju. Hvala, ovo je bilo najboljih četrnaest sekundi, srce mi luduje”, samo su neki od oduševljenih komentara vatrenih obožavatelja franšize. 
Zahvaljujući IMDb-u, za sada o radnji filma znamo da je Bond napustio aktivnu službu. “Njegov kratki mir je prekinut kada mu se pojavi stari prijatelj iz CIA-e, Felix Leiter, tražeći pomoć. Putovanje Bonda odvede na put misterioznog zločinca, naoružanog opasnom i novom tehnologijom”, stoji u opisu filma. 


Uz Craiga, u filmu glume Naomie Harris, Ralph Fiennes, Léa Seydoux, Ben Whishaw, Jeffrey Wright i Rory Kinnear, dok Rami Malek stiže kao novi Bondov zlikovac. 


“No Time to Die” se u britanskim kinima očekuje drugog travnja iduće godine.