"Ja sam Patrick Swayze"

Stigao trailer za film o legendarnom glumcu Patricku Swayzeju: “Našao bi način da se zaljubite u njega”

Portal Novilist.hr

FOTO/Mario Anzuoni, REUTERS

FOTO/Mario Anzuoni, REUTERS

"Patrick je imao nešto hrapavo kod sebe, ali imao je i tu prekrasnu, nježnu i osjetnu mogućnost pokreta", kaže Moore u najavi. Stigao je i službeni trailer za dokumentarac u produkciji Paramounta pod naslovom “I Am Patrick Swayze”.


Film bi trebao stići na mrežu 18. kolovoza u večernjem terminu, prenosi Rolling Stone.


Dokumentarac odaje počast nekoliko legendarnih uloga ovog glumca. Uloge uključuju legendarnu izvedbu Johhnyja Castlea u kultnom “Prljavom plesu”, Sama Wheata u “Duhu” i Vidu Boheme u “To Wong Fo, Hvala na svemu! Julie Newmar”.
Nekoliko prijatelja pokojnog glumca, te njegovi bivši kolege, pojavit će se u dokumentarcu. Pored Demi Moore, Sama Elliotta. Jennifer Grey i Kelly Lynch, pojavit će se i njegova supruga Lisa Niemi i njegov brat Don Swayze. 


“Patrick je imao nešto hrapavo kod sebe, ali imao je i tu prekrasnu, nježnu i osjetnu mogućnost pokreta”, kaže Moore u najavi. 


“Sve je šarmirao. Našao bi način i učinio da se jednostavno zaljubiš u njega”, kaže Lynch. 


Film se bavi i glumčevom atletskom sposobnošću – gimnastikom, baletom i mješovitim borilačkim vještinama. Njegov sportski talent je sam uzrok smrti, rak gušterače, učinio još tragičnijim krajem za ovog velikog glumca.


“Bio je prpošan i zabavan, ali kada bi bio sam, jednostavno bi se srušio”, kaže Niemi koja je Swayzea upoznala dok su bili tinejdžeri. 


Premijera filma bit će na filmskom festivalu San Antonio 02. kolovoza, prije nego li film bude dostupan na mreži.