Slavni košarkaš

“Space Jam 2” se počinje snimati ovog ljeta s LeBronom u glavnoj ulozi

P. N.

Izvor: Instagram

Izvor: InstagramProšlog su mjeseca počele kružiti glasine da će se “Space Jam 2” početi snimati u lipnju ove godine, a mnogi su nagađali da će vremenski okvir dati svima tromjesečno razdoblje za završetak filma prije otvaranja NBA trening kampova za novu sezonu, i naravno, prije nego što se LeBron mora vratiti igrati za Lakerse iz Los Angelesa.


Slavni košarkaš sada je i sam potvrdio vijest, dok je govorio na NBA All-Star Weekend-u u Charlotteu, prenosi LADbible.


“Bit ću u Space Jamu 2”, rekao je navijačima. “Počinjemo snimati ovo ljeto.”

Godinama je kuloarima kružila priča o nastavku sportske komedije iz 1996. godine s Michaelom Jordanom u glavnoj ulozi, a sada su se šaputanja pretvorila u stvarnost i Looney Toons kreće s nastavkom.


Prošlog rujna, SpringHill Entertainment je na Instagramu objavio ´teaser´ fotografiju koja je prikazala svlačionicu s imenima LeBrona Jamesa, Ryana Cooglera kao producenta, Terencea Nancea kao redatelja i, naravno, glavnog zabavljača: Bugs Bunnyja.“Suradnja sa Space Jamom je mnogo više od toga da se Looney Tunes i ja okupimo i radimo ovaj film”, rekao je košarkaš.


“Mnogo je veća. Samo bih volio da djeca shvate kako se snažno mogu osjećati i kako mogu biti osnaženi ako ne odustanu od svojih snova. I mislim da je Ryan to učinio za mnogo ljudi.”


LeBron kaže da odrastajući kao klinac u Akronu u Ohiu, nije bilo crnih superheroja, dodaje: “Činjenica da je Ryan to donio djeci je nevjerojatna.”