Savršeno nesavršena

Sjećate se Lizzie McGuire? Vraća nam se genijalna teen komedija s originalnom postavom

P. N.

FOTO/Hilary Duff, Instagram

FOTO/Hilary Duff, Instagram

Radnja serije će pratiti Lizzie McGuire koja navršava trideset godina. 

LADBible prenosi da je Disney za svoju streaming platformu preuzeo jednu od must-watch serija,  “Lizzie McGuire”. Reboot naslova je oduševio mnoge obožavatelje, a posebna je ekstaza uslijedila nakon što je potvrđeno da se vraća originalna zvijezda – Hilary Duff. Kada su mislili da ne može bolje, obožavatelji su primili vijest da se ne vraća samo ona, već i čitava obitelj iz originalnog nastavka. 
Duff će se u seriji pridružiti  Hallie Todd, Robert Carradine i Jake Thomas, ali za sada još nije poznato kada. Terri Minksy koja stoji iza originalna, kaže da će se radnja odvijati u periodu kada Lizzie McGuire navršava trideset godina. 


Disney+ Content i direktor marketinga Ricky Straus dali su izjavu u kojoj kažu: “Nevjerojatno smo uzbuđeni vratiti jednu od najpopularnijih serija kanala Disney uz voljena i poznata lica. S Terri, Hilary, Hallie, Robertom i Jakeom natrag, nakon svih ovih godina, čast nam je pozdraviti obitelj McGuire u obitelj Disney+”.


Direktor svjetskog Disney kanala Gary Marsh dodaje: “Baš kao što nema Lizzie McGuire bez Hilary Duff, nema ni obitelji McGuire bez Hallie, Roberta i Jakea. Originalna serija ima posebno mjesto u srcima publike i ne možemo dočekati da upoznamo stare i nove obožavatelje sa starijom i mudrijom, ali i dalje savršeno nesavršenom Lizzie”.