The Broken Hearts Gallery

Selena Gomez producirala film koji bi u kina mogao već za mjesec dana: Bit će jedan od prvih nakon popuštanja mjera

S.M.

FOTO/Reuters

FOTO/Reuters

Kina su od sredine ožujka u SAD-u zatvorena, a 554 ih je otvoreno prošlog tjednaNovi film čija je izvršna producentica Selena Gomez,  mogao bi biti jedan od prvih koji će se prikazivati u američkim kinima nakon popuštanja mjera nastalih zbog pandemije koronavirusa.


Film nosi naziv “The Broken Hearts Gallery”, a u kina bi trebao 10. srpnja, piše Variety.


Redateljica je Natalie Krinsky, a glume Geraldine ViswanathanDacre MontgomeryUtkarsh AmbudkarMolly GordonPhillipa SooSuki WaterhouseArturo CastroEgo NwodimTaylor HillBernadette Peters.
“Potrebno je čuti više od ženskih scenaristica i redateljica. Natalie je nevjerojatno talentirana i sretna sam što ću biti dio njezina debitantskog filma. Shvaćam da su ljudi zabrinuti po pitanju povratka aktivnostima koje smo voljeli prije COVIDa-19. Nadam se da će svi slušati preporuke znanstvenika i uzeti u obzir zdravlje i sigurnost ostalih dok uživaju u iskustvu gledanja filma u kinu”, kazala je Gomez u izjavi.


JustJared prenosi da su od sredine ožujka kina diljem SAD-a zatvorena. Njih 554 je ponovno otvoreno prošloga tjedna uz mnoštvo otvaranja ovaj tjedan koja će se dogoditi u Kaliforniji.