Snimanje u Istri

Salma Hayek oduševila obožavatelje zanosnim fotografijama iz Rovinja

Hina

Salma Hayek snimljena u Rovinju / Foto Instagram

Salma Hayek snimljena u Rovinju / Foto Instagram

Snimanje u Hrvatskoj, s planiranih 49 dana snimanja, trajat će do kraja svibnja. Osim Rovinja, za snimanje su odabrane i lokacije u Zagrebu, Rijeci i okolici KarlovcaZAGREB Slavna glumica Salma Hayek svojim je fotografijama iz Rovinja oduševila obožavatelje na Instagramu.


Zvijezda je pozirala u seksi izdanju u plavoj haljini na brodu u Rovinju. 


Njeni obožavatelji komentirali su fotografije poručivši joj:  “Prekrasna”, “Tvoja ljepota oduzima dah”, “Obožavam te, predivna ženo”, “Preseksi”.
Snimanje filma »The Hitman’s Wife’s Bodyguard«, nastavka akcijske komedije iz 2017., u režiji Patricka Hughesa i s Ryanom Reynoldsom, Salmom Hayek i Samuelom L. Jacskonom, počelo je jučer u Rovinju, priopćio je u utorak Hrvatski audiovizualni centar.


»Snimanje u Hrvatskoj, s planiranih 49 dana snimanja, trajat će do kraja svibnja. Osim Rovinja, za snimanje su odabrane i lokacije u Zagrebu, Rijeci i okolici Karlovca«, rekao je servisni producent filma Igor A. Nola iz MP filmske produkcije.


Salma Hayek u Rovinju / screenshot Instagram


Salma Hayek u Rovinju / screenshot InstagramNaše lokacije, dodao je, »glume« Italiju, mediteransko podneblje, ali i Hrvatsku. Na produkciji filma radi više od 220 hrvatskih filmskih djelatnika, a bit će angažirano i više od 760 statista, rekao je Nola.


Kako ističe HAVC, projekt je prijavljen u program poticanja ulaganja u proizvodnju audiovizualnih djela koji HAVC provodi u suradnji s Ministarstvom kulture. Radi se o jednom od najvećih projekata koji su do sad snimani u Hrvatskoj, kako produkcijski, tako i financijski.


Salma Hayek na snimanju u Rovinju / Foto Matija Habljak/PIXSELL


Salma Hayek na snimanju u Rovinju / Foto Matija Habljak/PIXSELLU središtu radnje je tjelohranitelj Michael Bryce (Ryan Reynolds) koji, izgubivši licencu, odlazi na odmor u potrazi za »duhovnim buđenjem«. No, njegov je duševni sklad narušen kada se uz kišu metaka pojavi Sonia Kincaid (Salma Hayek) i prijeteći mu oružjem, prisili ga da pođe s njom spasiti Dariusa (Samuel L. Jackson).


Kada se trojka konačno okupi, uhvati ih Interpolov agent koji im prijeti da će provesti ostatak života u zatvoru, ako mu ne pomognu razriješiti misteriozan napad koji prijeti uništenjem cijele Europe.Film se u kinima očekuje u prvoj polovici 2020. godine, dodaju iz HAVC-a.
Salma Hayek na snimanju filma


Salma Hayek na snimanju filma ‘The Hitman’s Wife’s Bodyguard’ / Foto Matija Habljak/PIXSELL