Netflixov krimić

Robert de Niro i John Boyega potvrđeni za glavne uloge u trileru “The Formula”

T.I.

Foto: Wikimedia Commons

Foto: Wikimedia Commons

Priča slijedi mladog talentiranog vozača formule 1 koji je prisiljen postati vozač u pljački kako bi spasio ono što je ostalo od njegove obiteljiProslavljeni Robert de Niro i britansko-nigerijski glumac John Boyega, internacionalno prepoznat ulogama u sequel trilogiji Star Warsa, angažirani su za glavne u uloge u Netflixovom filmu „The Formula“.


Priča slijedi mladog talentiranog vozača formule 1 koji je prisiljen postati vozač u pljački kako bi spasio ono što je ostalo od njegove obitelji.


Režiju potpisuje Gerard McMurray koji se nakon duže vremena vraća raditi za Netflix nakon hvaljenog “Burning Sands” iz 2017. godine.
Ovaj film će samo zgusnuti gust raspored dvojice glavnih glumaca. Boyega je nedavno nastupio u jednom od filmova antologije Stevea McQueenaSmall Axe“, a upravo radi i na filmu „They Cloned Tyrone“ s Jamiem Foxxom.


I Robertu de Niru ne nedostaje posla. Potvrđen je njegov nastup u još neimenovanom filmu Davida O. Russella (The Fighter, Silver Linings Playbook, American Hustle…), koji nije ništa snimio već šest godina. Na visoke ambicije tog filma sugerira i angažman vrlo cijenjenih i traženih Margot Robbie i Christiana Balea. Isto tako, zanimljivo zvuči i projekt koji je u post produkciji, triler „Wash Me in the River“ o bivšem narkomanu koji se ide osvetiti dilerima odgovornim za smrt njegove djevojke. U njemu de Niro nastupa uz još jednog uglednog veterana Johna Malkovicha.