Nova verzija poznatog filma

Robert Pattison dobio svoju Ženu-mačku: Zoe Kravitz nova zvijezda u Batmanu

P. N.

Nakon uspjeha Jokera, dolazi novi Batman

Nakon uspjeha Jokera, dolazi novi Batman

Zoein očuh Jason Momoa na svojem je Instagram profilu objavio sretnu vijest i čestitao Zoe na njezinom velikom glumačkom pothvatuNakon velikog uspjeha kojega je ostvario film Joker, dolazi nam još jedna verzija Batmana, njegova najvećeg neprijatelja. Warner Bros je odlučio kako će ponovno pokrenuti poznati film, a Ben Affleck će svoju ulogu predati bivšem “vampiru” Robertu Pattisonu, dok nam u ulozi Žene-mačke dolazi lijepo iznenađenje, prenosi VT.


Detalji filma, kao što su radnja i sporedni likovi, drže se još uvijek u velikoj tajnosti pa trenutno samo znamo imena dva glavna lika. Uz Pattisona, u filmu će se kao Žena-mačka okušati zvijezda serije “Big little lies” Zoe Kravitz, inače kći još poznatijeg glazbenika Lennyja Kravitza.


Ona je prema navodima medija uspjela “pobijediti” Zazie Beetz, Eizu Gonzales i Aliciu Vikander koja je nagrađivana i najvećom filmskom nagradom – Oscarom.
Zoein očuh Jason Momoa na svojem je Instagram profilu objavio sretnu vijest i čestitao Zoe na njezinom velikom glumačkom pothvatu.


– Tako sam ponosan na tebe. Nevjerojatno, toliko sam zatečen. Bit će ti jako zabavno na snimanju – rekao je na svojem Instagram profilu Momoa, koji je nedavno utjelovio Aquamana u istoimenome filmu.


Zanimljivo je da je Kravitz već zapravo utjelovila Ženu-mačku i to posudivši glas Lego verziji Žene-mačke u Lego Batman filmu gdje je glavnoga lika glumio Will Arnett.