Greg Russo

Redatelj objavom na Twitteru potvrdio: Krenula produkcija nastavka “Mortal Kombat”

P. N.

FOTO/Mortal Kombat X, Flickr

FOTO/Mortal Kombat X, Flickr

Film se snima u Adelaidu (Južna Australija), a organizatori su nedavno na snimanje pozvali i statiste specificiranog izgleda. Film kojeg obožavatelji čekaju već godinama, malčice se približio realnosti nakon što je započela njegova produkcija. LADBible prenosi da je scenarist koji stoji iza filma “Mortal Kombat”, Greg Russo, na svom Twitter profilu objavio fotku na kojoj vidimo klasični znak za početak snimanja filma – filmsku klapu. 


Russo je objavljivao mini ažuriranja otkako je potpisao rad na projektu, a prvo je bila objava fotke naslovnice scenarija. Film se snima u Adelaidu (Južna Australija), a organizatori su nedavno na snimanje pozvali i statiste specificiranog izgleda. Casting agencija “Heesom” je pod opis budućih statista stavila da traže “na stotine statista, u dobi od 18 do 50 godina, svih dobi, veličina, oblika i nacionalnosti koji se vole izdvojiti iz gomile” te koji mogu ponuditi nešto “jedinstveno, posebno ili ekstremno”, prenosi LADBible.


Pored ovoga, traže ljude i specifičnog izgleda što uključuje Japance, atletski građene Kineskinje i kineske djevojčice u dobi od devet do dvanaest godina. Traže i Afroamerikance, Latinoamerikance, indogene Australce, borce, bodybuildere, MMA borce, hrvače i ljude s piercinzima i umjetnički oslikanim tijelima. 
“Vratili smo se natrag na sam izvor materijala, uzeli smo to i sada sve pretvaramo u legendaran svijet”, rekao je bivši režiser Simon McQuoid za ABC. “Na površini, igrica funkcionira na određen način, ali film ide dublje od toga”, dodaje.Prošle je godine The Hashtag Show objavio da ćemo se u filmu upoznati s novim glavnim glumcem. Navodno se radi o “Coleu Turneru, borcu koji je ostao bez supruge i brine se za svoju kćerku više nego za išta drugo”. U filmu bi se trebao boriti na strani s regularnim likovima, Sonyjom i Jaxom. Lista likova je ukazivala da se Sub Zero i Scorpion neće nalaziti u novom nastavku.