"Zatvorena vrata"

Propao dogovor glavešina Disneyja i Sonyja: Spiderman se ipak ne vraća Marvelu

P. N.

FOTO/Wikimedia

FOTO/Wikimedia

Obožavatelji su se do posljednjeg trenutka nadali nekom dogovoru, ali izvršni direktor Sonyja je rekao svoje.Izvršni direktor kompanije “Sony Pictures”, Tony Vinciquerra, zaključio je da su se mogućnosti vraćanja Spidermana u Marvelov svemir “zatvorila vrata”, prenosi Toronto Sun.


Nemogućnost dogovora između šefova Disneyja i Sonyja znači da Spiderman više neće biti na pozajmici Marvelu, zbog čega je glumac Tom Holland koji je utjelovio tog superjunaka, odradio posljednji Spidermanov nastup u filmu “Avengers: Endgame”.


Obožavatelji su se do posljednjeg trenutka nadali nekom dogovoru, ali Vinciquerra je ovog tjedna inzistirao na tome da je odluka konačna. “U ovom su trenutku zatvorena vrata. Život je dugačak. Dobro smo surađivali sa Kevinom Feigeom, predsjednikom Marvelovog studija. Pokušali smo vidjeti postoji li koji način da se sve riješi… Marvelovi ljudi su fantastični ljudi, prema njima imamo krajnje poštovanje, ali imamo i neke poprilično fantastične ljude s naše strane. Kevin nije sam odradio posao”, rekao je.