Scooby Doo

Poznati glumci novog “Scooby Dooa”: Ekipi se priključio Malfoy iz Harryja Pottera

Portal Novilist.hr

FOTO/Flickr

FOTO/Flickr

Stižu odlične vijesti za generaciju koja je odrastala pjevušeći: "Scooby Dooby Doo, Where are you?"Bezvremenski klasik Scooby Doo, prvi put je prikazan 1969. godine. Do 2001. godine je sniman u studiju Hanna-Barbera, a od tada pa sve do danas u studiju Warner Bros. 


Animirani (kasnije i igrani) film je temeljen na uvijek – gladnom psu Scoobyju koji uz pomoć ekipe Mystery Inc. (Freda, Daphne, Velme i Shaggyja) rješava nadnaravne misterije.


“The New Scooby Doo Movies” drugi je animirani serijal iz serije “Scooby Doo”. Stvoren je u studiju Hanna-Barbera i premijerno prikazivan na televizijskoj postaji CBS od 9. rujna 1972. do 27. listopada 1973. godine.
Hollywood je pokušao crtane filmove prenijeti na velike ekrane, s više ili manje uspjeha. Portal VT javlja da se sprema novi pokušaj ekranizacije omiljene ekipe za rješavanje misterija i njihovog legendarnog kombija.


FOTO/Mystery Machine, Ipernity


FOTO/Mystery Machine, IpernityZac Efron i Amanda Seyfried su odabrani za uloge Freda i Daphne. Otkriveno je i da će se postavi pridružiti Mark Wahlberg i Jason Isaacs (Lucius Malfoy u „Harryju Potteru“).


Wahlberg će utjeloviti Blue Falcona, superheroja koji je u prošlosti pomagao ekipi Mystery Inc.-a u borbi protiv njihovog zakletog neprijatelja. Mr. Hydea.


Falconovom pomagaču u filmu, Dynomuttu, glas će davati Ken Jeong („Mamurluk“).


Isaacs će glumiti Dicka Dastardlyja („Wacky Races“), a navodno se radi o glavnom neprijatelju filmske ekipe.