Christian Bale

Poznati glumac potvrđen kao zlikovac u novom “Thoru”: Obećavaju glasan i bombastičan nastavak

P. N.

FOTO/Commons Wikimedia, Wikipedia

FOTO/Commons Wikimedia, Wikipedia

Film bi u kina trebao 5. studenog iduće godine. Christian Bale je potvrđen kao posljednje glumačko ime u sjajnoj postavi nadolazećeg Marvelovog filma “Thor: Love and Thunder”, prenosi UNILAD. Ranije ove godine su krenule glasine da će se popularni glumac priključiti Marvelovom filmskom svemiru, ali svi su detalji bili strogo čuvani. Sve do sada. 


Vijest stiže nakon što ju je potvrdila glumica Tessa Thompson u razgovoru za Entertainment Tonight. “Christian Bale će biti naš novi zlikovac, što će biti fantastično. Pročitala sam scenarij, ali ne mogu vam previše otkriti. Natalie Portman i ja smo razmijenile mnoštvo uzbuđenih poruka. Bit će nam tako zabavno. Taika Waititi piše scenar i režira. Neka su lica već poznata, a neka nova stižu u miks.”


Bale će glumiti uz Chrisa Hemswortha koji će reprizirati svoju ulogu Thora te Natalie Portman koja će utjeloviti Jane Foster. 
Waititi se vraća za četvrtu instalaciju iz franšize s obećanjem da će film biti “veći i hrabriji” od prethodnika “Thor: Ragnarok”. “Bit će veći i glasniji i bombastičniji. Zanimljivo mi je samo ako udvostručimo ludosti iz Ragnaroka”, kazao je redatelj.


Film bi u kina trebao 5. studenog iduće godine.