Jada Pinkett Smith

Portal za filmove otkriva: Jedna je glumica u povratničkim pregovorima za novi nastavak “Matrixa”

P. N.

FOTO/Flickr

FOTO/Flickr

Kapetanica Niobe stiže sa Ziona i jedna je od pobunjenika u ratu. Nekoliko je izvora za Deadline potvrdilo da glumica Jada Pinkett Smith trenutno pregovara svoj povratak u “The Matrix 4”. U drugom i trećem djelu franšize, utjelovila je Niobe, pa je sada pitanje hoće li se vratiti filmu u produkciji Warner Bros.-a i Village Roadshowa.


Kapetanica Niobe stiže sa Ziona i jedna je od pobunjenika u ratu. U virtualnom svijetu Matrixa, Niobe je talentirani borac, a pojavljivala se i u videoigricama “Enter the Matrix” i “The Matrix Online”.


Deadline piše da će se Neil Patrick Harris priključiti postavi “Matrixa 4” koja trenutno uključuje Keanu Reevesa, Carrie-Anne Moss i Yahyju Abdula-Mateena II. Prenose i da je Jada Pinket Smith potpisala ugovor s WME. Njezina filmografija broji 4.5 milijardi dolara na globalnom “box officu”, a velike dobitke donijela je franšiza “Madagaskar”, “Collateral”, “Girls Trip” i “Bad Moms”. 


Voditeljica je i izvršna producentica Facebookovog “Red Table Talka” uz kćer Willow Smith i majku Adrienne Banfield-Norris.