Seberg

Pogledajte trailer za novi hit film: Kristen Stewart kao junakinja Francuskog novog vala

P. N.

Foto Screenshot

Foto Screenshot

U SAD-u bi film trebao izaći sredinom prosinca, dok će u Europi, ujedno i Hrvatskoj, svijetlo dana ugledati početkom 2020. godineU novom traileru za film Seberg distribucijske kuće Amazon Studios, pojavljuje se kao glavna junakinja zvijezda filmske sage Sumrak – Kristen Stewart. 


Ona u filmu utjelovljuje glumicu Jean Seberg koju počinje pratiti FBI zbog njezine poveznice s Hakimom Jamalom.  Krajem šezdesetih, Seberg je bila poznata po ulogama ljubavnih junakinja u filmovima Francuskog novog vala. Samoubojstvo je izvršila u svojoj 40-oj godini, a njezin tadašnji partner je glavnim krivcem optužio FBI zbog čijeg je stalnog praćenja i maltretiranja Seberg uništeno mentalno zdravlje. 
U filmu Seberg priča svoju priču kroz objektiv povijesnog trilera, a pratimo njezinu borbu za ostanak u karijeri dok ju FBI želi srušiti. 


Film Seberg je režirao Benedict Andrews na temelju scenarija Anne Waterhouse i Joea Shrapnela. Uz poznatu Stewart, u filmu još glume i Jack O’Connell, Margaret Qualley, Zazie Beetz, Vince Vaughn i Anthony Mackie. U SAD-u bi film trebao izaći sredinom prosinca, dok će u Europi, ujedno i Hrvatskoj, svijetlo dana ugledati početkom 2020. godine.