Novi naslov Willa Smitha

Pogledajte prvi trailer za biografski film o najslavnijim sestrama u povijesti tenisa

T.I.

Foto: Warner

Foto: Warner

Već iz trailera je vidljivo da film nije bez vraga nazvan „King Richard“ s obzirom da njime dominira otac koji se pod svaku cijenu namjerio da njegove kćeri postanu najbolje tenisačice na svijetuProjekt objavljen još prije dvije i pol godine, autobiografski igrani film o životnoj priči najboljih i najpoznatijih sestara u svijetu tenisa Venus i Sereni Williams, završen je prošle i planiran za kino-distribuciju u studenom 2020. No, pandemija je učinila svoje i planovi su odgođeni za godinu dana, točnije 25. studenog.


Napokon je pred nama i prvi trailer za ovaj dugoočekivani film i sudeći po njemu, mogao bi biti prilično zabavan, ne samo zato je priča o sestrama Williams toliko nekonvencionalna, nego i zbog potencijalno kvalitetnih filmskih rola zanimljivog glumačkog ansambla.


Već iz trailera je vidljivo da film nije bez vraga nazvan „King Richard“ s obzirom da njime dominira otac koji se pod svaku cijenu namjerio da njegove kćeri postanu najbolje tenisačice na svijetu.
Richarda Williamsa, tog kontroverznog čovjeka za kojeg se ne zna pouzdano koliko se puta ženio i koliko djece ima, ali koji je svojim neobičnim metodama i upornošću dvije od njih doveo do svjetskog vrha, glumi Will Smith. U ostalim ulogama nastupaju Aunjanue Ellis, Saniyya Sidney, Demi Singleton, Tony Goldwyn, Jon Bernthal i Dylan McDermott.


Iza režije stoji Reinaldo Marcus Green čiji film „Joe Bell“ (još jedan s obiteljskom tematikom), s Markom Wahlbergom upravo igra u kinima.