Dva filmska čudovišta

Objavljen prvi trailer za film “Godzilla vs. Kong” koji pred gledatelje stiže u ožujku

T.I.

Riječ je nastavcima filmova „Godzilla: King of the Monsters“ i „Kong: Skull Island“ koji su u bolja vremena 2019. odnosno 2017. kombinirano ostvarili promet od skoro milijardu dolaraGodzilla vs. Kong“ je jedan od rijetkih mogućih holivudskih blockbustera koji će u kino distribuciju krenuti u prvom tromjesečju 2021. godine. Izlazi 26. ožujka, ali će simultano biti dostupan i pretplatnicima na HBO Max strimng platformi.


Riječ je nastavcima filmova „Godzilla: King of the Monsters“ i „Kong: Skull Island“ koji su u bolja vremena 2019. odnosno 2017. kombinirano ostvarili promet od skoro milijardu dolara. I ovaj nastavak u kojem se sukobljavaju dva čudovišta uloženo je mnogo novca (oko 200 milijuna dolara), i sakupljena fina niska atraktivnih glumačkih imena mlađe generacije  (Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Shun Oguri, Eiza González, Jessica Henwick, Julian Dennison uz nešto starije Kylea Chandlera i Rebeccu Hall), no pitanje je kako će proći jer ne znamo hoće li do kraja ožujka život širom svijeta biti vraćen barem djelomično u normalu, što podrazumijeva i otvaranje kina.


Inače, ovaj film je čak 36. po redu u filmskoj franšizi o Godzilli. Prva 32 od 1954. naovamo su djelo japanske produkcije, tvrtke Toho, a posljednja četiri u holivudskoj produkciji.
Što se tiče King Konga ovo je trinaesti put da se pojavljuje na filmu.


Danas je Warner objavio prvi trailer. Pogledajte.