Nova filmska šuškanja o tome tko je idući agent 007: “Želimo škotskog Jamesa Bonda, zar ne?”Već se mjesecima šuška da je Sam Heughan (“Outlander”) u planu za idućeg Jamesa Bonda, a ovih je dana i sami glumac dodao ulje na vatru priznanjem da je bio i na audiciji za spomenutu ulogu, prenosi T&C.


 


“Zapravo sam bio na audiciji za Jamesa Bonda. Kada je Daniel Craig došao tijekom reboota, pričali su o tome da ga učine mlađim. Ne znam što se dogodilo, ali nedavno sam postao favorit na kladionici za ulogu Bonda, što je poprilično čudno i iznenada. Mislim, želimo škotskog Jamesa Bonda, zar ne?”, kazao je glumac, referirajući se na prvog filmskog agenta 007, Seana Conneryja.
 


Nije potvrdio je li trenutno u igri za ulogu, pa je jednostavno odgovorio: “Pa, vidjet ćemo tko će postati Bond.”


 


Ovo nije prvi put da se Heughan spominje u šuškanjima za ulogu tajnog agenta. 2019. godine su ga pitali bi li želio takvu ulogu, na što je iskreno kazao: “Mislim da svaki glumac koji kaže da ne bi, laže”.


 


U svakom slučaju, novi nastavak naslova “No Time to Die” na ekrane u glavnoj ulozi vraća Daniela Craiga, tako da nam ostaje čekati što će biti s Heughanom. Premijera novog nastavka je zakazana za sredinu travnja, ali je odgođena zbog pandemije koronavirusa.


Novi list pratite putem aplikacija za AndroidiPhone/iPad ili Windows Phone.