The Life Ahead

Netflix otkupio prava na film kojime se Sophia Loren vraća na scenu

P. N.

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Drama je zapravo adaptacija romana "La vie devant soi" Romaina Garyja, koji već ima jedan filmski ostvaraj - Oscarom nagrađeni film "Madame Rosa" iz 1978. godineJedan od najgledanijih streaming servisa, Netflix, otkupio je prava na film “The Life Ahead”, koji je poseban zbog toga što će se legendarna glumica Sophia Loren u toj drami ponovno, nakon cijeloga desetljeća, pojaviti kao glavna junakinja, piše Variety.


Film će režirati njezin sin Edoardo Ponti, a Sophia će glumiti Rosu, ženu koja je preživjela holokaust te stvorila prijateljstvo s 12-godišnjim senegalskim imigrantom. 


Drama je zapravo adaptacija romana “La vie devant soi” Romaina Garyja, koji već ima jedan filmski ostvaraj – Oscarom nagrađeni film “Madame Rosa” iz 1978. godine. 
– Ne mogu biti zadovoljnija što ću surađivati s Netflixom na tako posebnom filmu. U svojoj karijeri sam radila s najvećim filmskim kućama, ali mogu sa sigurnošću reći kako nijedna nije imala ovoliku širinu dosega i kulturnu raznolikost kao što ima Netflix – nahvalila se suradnjom s Netflixom 85-godišnja glumica Sophia Loren. 


Datum izlaska ovoga filma još uvijek nije objavljen.