Šuška se, šuška:

Možda nam se vraća lik Paula Walkera u novom nastavku franšize “Fast & Furious”

P. N.

FOTO/Flickr

FOTO/Flickr

Izvori bliski odjelu za audicije otkrivaju da trenutno traže dvojnika Paula Walkera.Lik preminulog glumca Paula Walkera vratit će se za devetu ekranizaciju franšize “Fast & Furious”, prenosi LADBible. Produkcija je završena, a postoje različite glasine da će se lik Briana O’Connora vratiti u nadolazećem nastavku.


Vijest o smrti glumca šokirala je svijet kada je život izgubio u prometnoj nesreći. Obožavatelji i ekipa filma nisu znali što se događa kada ih je prije završetka snimanja sedmog nastavka, snašla tragedija.


Zahvaljujući korištenju CGI tehnologije te pomoći njegove braće Codyja i Caleba Walkera, tim je uspio završiti produkciju filma. Redatelj James Wan je morao donijeti teške odluke o najboljem načinu nastavka snimanja filma pa je u dogovoru s Walkerovom obitelji i suradnicima odlučeno da će se film nastaviti, u spomen glumcu koji je veliki dio života posvetio gledanoj franšizi.
U sedmom nastavku, Brian O’Conner završava scenom vožnje u sumrak da bi bio sa svojom obitelji. Čini se da će Dom (Vin Diesel) ponovno proživjeti događaj iz svoga života koji je prvi put spomenut u originalnom filmu još 2001. godine. 


O’Connorovo ime se pojavilo 2017. godine (The Fate of the Furious) kao ime koji bi moglo biti kontaktirano u svezi Domove izdaje, ali tim je odlučio da je vrijeme za poštovanje njegove mirovine. No, sada izvori bliski odjelu za audicije otkrivaju da trenutno traže dvojnika Paula Walkera.


Vin Diesel je nedavno na svom Instagram  profilu objavio video na kojem se pojavio s Michelle Rodriguez na trkalištu. Nije potvrđeno, ali mnogi izvori tvrde da je riječ o filmskom setu trkališta Irwindale. “Pravi obožavatelji će znati gdje smo. Novi će to tek saznati”, kazao je glumac u videu.


Prema ovim informacijama, čini se da će deveti film reprizirati elemente prvog filma. Riječ je o sceni razgovora između Doma i  O’Connora, kada se Dom prisjeća trenutka iz djetinjstva i priča o tome kako je njegov otac razbio auto na trkalištu.


Iako još ništa nije službeno potvrđeno, LADBible prenosi da svi znakovi ukazuju na povratak O’Connora. “Fast and Furious 9” stiže 22. svibnja iduće godine, a najava za film bi trebala stići svakoga dana.