Slavni glumac u Zagrebu

MOJE OČI VIŠE NE LAŽU Tim Roth operiran u Klinici Svjetlost

P. N.

Foto Klinika Svjetlost

Foto Klinika Svjetlost

Profesor Gabrić i njegov tim operirali su gospodina Rotha i njegovu suprugu Nikki te im ugradili najnoviju generaciju multifokalnih leća sa proširenim fokusom, Synergy koja se na tržištu nalazi nešto manje od pola godine i dostupna je isključivo u Klinici Svjetlost. Oboje su već nekoliko sati nakon operativnog zahvata vidjeli odlično i uživali u Zagreb Adventu 


Britanski glumac poznat po svojim ulogama u kultnim filmovima Quentina Tarantina, ali i hit seriji „Laži me“ koja se i danas rado gleda u Hrvatskoj, doletio je nakon šestomjesečnog snimanja svoje nove dramske serije iz Liverpoola u Zagreb kako bi se zauvijek riješio problema s vidom.


Gospodin Roth viđen je 10. prosinca u Hotelu Esplande kako čita poruke na svom mobitelu, no ono što novinari i promatrači nisu znali, to je prvi put u više od 40 godina da on vidi čitati bez potrebe za naočalama jer je samo dan ranije operiran u zagrebačkoj Klinici Svjetlost.
Profesor Gabrić i njegov tim operirali su gospodina Rotha i njegovu suprugu Nikki te im ugradili najnoviju generaciju multifokalnih leća sa proširenim fokusom, Synergy koja se na tržištu nalazi nešto manje od pola godine i dostupna je isključivo u Klinici Svjetlost. Oboje su već nekoliko sati nakon operativnog zahvata vidjeli odlično i uživali u Zagreb Advetnu!


Tim Roth i supruga Nikki u Klinici Svjetlost / Foto Klinika Svjetlost


Tim Roth i supruga Nikki u Klinici Svjetlost / Foto Klinika Svjetlost„Cijeli život sam vjerovao da mi je lijevo oko slabovidno, dapače mislio sam da vidim manje od 30% na njega… Bio sam kod mnogih liječnika u Kaliforniji i Engleskoj koji su me uvjeravali da nema nade za to oko, nakon 2 sata provedenih u Svjetlosti ja prvi put u životu vidim na to oko! Jednostavno je ovo nevjerojatno. Savršeno vidim na svim udaljenostima i to s oba oka!“


Nikki, njegova supruga prije dolaska u Hrvatsku bila je na pregledu kod liječnika u Los Anglesu koji ju je pokušavao odgovoriti od operacije no kada je rekla da ide u Svjetlost kod Nikice Gabrića, liječnik je otišao na nekoliko minuta i nakon toga joj rekao, „Pogledao sam tko je taj Gabrić i mislim da to trebaš napraviti kod njega!“.


Ovaj glumac je još jedan u nizu glumaca operiranih u Klinici Svjetlost. Sve je zapravo počelo s Armandom Assanteom koji je prošle godine operiran, on je svoje iskustvo podijelio s glumcima Francom Nerom i Cassandrom Gavom, oni su pak to podijelili sa Ivanom Trump i Tim Rothom. Svi oni odabraili su Svjetlost jer su vjerovali u profesora Gabrića i njegov tim.


Tim Roth u Klinici Svjetlost / Foto Klinika Svjetlost


Tim Roth u Klinici Svjetlost / Foto Klinika Svjetlost„Ovo je potvrda da je Svjetlost svjetstki poznata i priznata oftalmološka ustanova, zamislite da netko tko živi u Kaliforniji i snima po cijelom svijetu treba operaciju oka, svaki liječnik bio bi ponosan da mu je on pacijent, a ja sam najponosniji da je Tim Roth za sebe i svoju spurugu odabrao mene i moju kliniku“, izjavio je profesor Gabrić koji nije skrivao oduševljenje još jednim u nizu svjetskih celebrityja koji su njemu povjerili svoje najvrednije osjetilo, oči.


Klinika Svjetlost je vodeća oftalmološka ustanova u Europi sa 7 centara i više od 210 zaposlenih. Prepoznati su od preko 400 000 pacijenata i izveli su preko 135 000 operacija očiju, a odabrale su ih i brojne poznate osobe iz regije i svijeta.


Tiom Roth u Klinici Svjetlost / Foto Klinika Svjetlost


Tiom Roth u Klinici Svjetlost / Foto Klinika Svjetlost