Disneyjev klasik

Legendarni “James Bond” priključuje se ekipi nove “Pepeljuge”: Glumit će kraj Camile Cabello

P. N.

Reuters

Reuters

"Pepeljuga" bi u kina trebala stići 5. veljače 2021. godinePierce Brosnan utjelovit će kralja u novoj ekranizaciji “Pepeljuge” prema scenariju i režiji Kayja Cannona za Sony Pictures, prenosi Page Six. Brosnan se tako pridružio Camili Cabello, Billyju Porteru, Idini Menzel i Nicholasu Galitzineu za koje je potvrđeno da će glumiti u filmu.


“Pepeljuga” bi u kina trebala stići 5. veljače 2021. godine. Pjevačici Cabello, ovo će biti prvi glumački nastup, a biti će uključena i u glazbeni aspekt filma.


Film je osmišljen kao glazbena komedija koja prepričava tradicionalnu bajku, u kojoj je protagonistica ambiciozna mlada žena čiji su snovi veći no što svijet dozvoljava. Producenti su James Corden i Leo Pearlman te Jonathan Kadin i Shannon McIntosh. Izvršna producentica biti će Louise Rosner.
Temeljena na bajci “Cendrillon” Charlesa Perraulta, priča o siromašnom siročetu i njezinoj vilinskoj kumi, bila je temelj za Disneyjevu animiranu dramu iz 1950. godine. Ta je kultna “Pepeljuga” imala dva filmska remakea, 1997. godine s Brandy i Whitney Houston te 2015. verziju s Lily James – ova je verzija zaradila 543 milijuna dolara diljem svijeta.


Brosnan je četiri puta utjelovio Jamesa Bonda, a uz Willa Ferrela i Rachel McAdams glumi u Netflixovoj “Eurovision”.