Karta za raj

Julia Roberts i George Clooney treći put zajedno na filmu

T.I.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

U filmu osuđenom na uspjeh Roberts i Clooney glume rastavljeni par koji nakon 25 godina od njihovog vjenčanja putuju zajedno na Bali kako bi spriječili kćer da ne napravi istu pogrešku kao oniDobri prijatelji  Julia Roberts i George Clooney po treći će put nastupiti zajedno u nekom filmu. Riječ je o romantičnoj komediji „Ticket To Paradise“ u režiji britanca Ola Parkera koji nema obimnu filmografiju iza sebe, ali ga se pamti po dva uspjeha. Napisao je scenarij za dva nastavka hit komedije „The Best Exotic Marigold Hotel“ i potpisuje režiju drugog nastavka blockbuster mjuzikla „Mamma Mia!“.


U filmu osuđenom na uspjeh Roberts i Clooney glume rastavljeni par koji nakon 25 godina od njihovog vjenčanja putuju zajedno na Bali kako bi spriječili kćer da ne napravi istu pogrešku kao oni.


Prvi put smo na filmu ovaj par holivudskih zvijezda vidjeli 2001. u „Ocean’s Eleven“ Stevena Soderbergha gdje također glume bivše supružnike, a drugi put u trileru Jodie Foster „Money Monster“.
Clooney se u posljednje vrijeme više bavi režijom, krajem prošle godine objavljen je njegov SF „The Midnight Sky“. To u je ujedno i prva filmska uloga nakon spomenute suradnje s Juliom Roberts u „Money Monster“ filmu.


Dok ovo pišemo Clooney bi trebao biti u Bostonu gdje režira svoj novi film „The Tender Bar“, drami o odrastanju s Benom Affleckom u glavnoj ulozi.


Julia Roberts je malo usporila tempo što se tiče filmova posljednjih godina, snimila tek dva od 2016., ali je bila angažirana u dvije sezone u psihološkoj triler seriji „Homecoming“ u glavnoj ulozi.