No Time to Die

Izlazak novog filma o Jamesu Bondu odgođen treći put u 10 mjeseci

T.I.

Nova odgoda znači i odgodu objave imena glumca koji će zamijeniti Daniela Craiga. Naime, već je prije objavljeno, da će se ime novog Jamesa Bonda znati tek nakon što film prođe kino distribucijuLjubitelji Jamesa Bonda bit će razočarani viješću da je izlazak dugo najavljivanog „No Time To Die“ ponovno odgođen. Neće se naći u kinima 2. travnja kako je najavljeno, već šest mjeseci kasnije, 8. listopada. Ovo je već treća odgoda u posljednjih deset mjeseci.


Odluka studija MGM razumljiva je, mjere protiv širenja korona virusa su sve strože, kina se ne otvaraju ili rade uz strogo limitirani kapacitet, a film je koštao 200 milijuna dolara i s tako visokom investicijom nema mjesta eksperimentu.


„No Time To Die“ je 25. film iz franšize o Jamesu Bonda, režirao ga je Cary Joji Fukunaga (poznat po sjajnoj prvoj sezoni serije „True Detective“), i posljednji u kojem je nastupio Daniel Craig.
Nova odgoda znači i odgodu objave imena glumca koji će zamijeniti Daniela Craiga. Naime, već je prije objavljeno, da će se ime novog Jamesa Bonda znati tek nakon što film prođe kino distribuciju.


Inače, po tom pitanju ne događa se ništa novo, Tom Hardy je i dalje prvi favorit, a na kladionicama slijede još dva britanska glumca, James Norton i Idris Elba.