Film Guya Ritchieja

Izašao službeni Disneyjev trailer za Aladdina. Nakon plavog duha gnjev je izazvao Jafarov glas

P. N.

Izvor: Screenshot/YouTube

Izvor: Screenshot/YouTube

U animiranom filmu glas Jafara je teatralniji i dublji kako i priliči jednom zlikovcu, a glasu glumca Marwana Kenzarija, prema navodima korisnika YouTubea, zamjera se presvijetla i monotona boja glasaWalt Disney studio je sinoć objavio najnoviji i najduži trailer s nestrpljenjem očekivanog i već kontroverznog filma Guya Ritchieja ´Aladdin´.


Crtani film iz 1992. godine, kojeg je sinkronizacijom proslavio neprežaljeni glumac i komičar Robin Williams, dobio je filmsku verziju s kojom fanovi, iako film izlazi tek 24. svibnja, nisu zadovoljni.


Redatelju su zamjerili izbor Willa Smitha za ulogu ´plavog duha´ od kojeg su napravili glavni vic na Twitteru, a jedan je korisnik čak zamijenio glavu Smitha s onom Robina Williamsa.
Nakon objavljenog trailera kojeg je pogledalo preko šest milijuna ljudi sada se redatelju zamjera i izbor zlikovca Jafara.


Naime, ovoga puta nije u pitanju stas nego glas. U animiranom filmu glas Jafara je teatralniji i dublji kako i priliči jednom zlikovcu, a glasu glumca Marwana Kenzarija, prema navodima korisnika YouTubea, zamjera se presvijetla i monotona boja glasa.


Presudite sami: