Uskoro u kinima

Finalni trailer za “No Time to Die” je tu, raste uzbuđenje oko toga tko će biti novi Bond

T.I.

Foto: MGM

Foto: MGM

Prije nekoliko mjeseci na kladionicama najbolje je stajao glumac iz romantične hit serije „Bridgerton“ Rege-Jean Page, no zadnjih dana se to promijenilo. Kladionice trenutno daju daleko najviše izgleda Tomu Hardyju da postane novi agent 007Originalno najavljen za sad već poodavni studeni 2019., pa onda redom odgađan za veljaču 2020., travanj 2020., 12. studeni 2020., 2. travanj 2021. i konačno 30. rujan u Veliloj Britaniji, odnosno 8. listopada za SAD, posljednji film iz dugovječne franšize o Jamesu Bondu „No Time To Die“, ostat će upisan kao amblematski primjer agonije filmske industrije kroz COVID krizu.


Doduše, neka od ranih odgađanja posljednjeg Bonda s Danielom Craigom u glavnoj ulozi, imaju veze s produkcijskim kašnjenjem i činjenicom da je redatelj Danny Boyle napustio projekt zbog kreativnih razmimoilaženja sa MGM studijom, no to ne mijenja mnogo na stvari. Procjenjuje se da je zbog odgađanja samo na marketinškim troškovima film već izgubio oko 50 milijuna dolara i s obzirom na procijenjen budžet od 300 milijuna dolara, pred „No Time To Die“ stoji izazovan zadatak da postane najgledaniji film COVID ere ako se s njim misli ostvariti profit.


Konačni datum je napokon tu, ozbiljnost najava da odgoda više neće biti pojačava i činjenica da je sad objavljen  finalni trailer.
Osim iščekivanja filma čiju je režiju na kraju potpisao Cary Joji Fukunaga, kojeg pamtimo po sjajno odrađenom poslu u prvoj sezoni mračne krimi TV serije „True Detective“, konačna kino distribucija „No Time To Die“ donosi još zanimljivosti i nestrpljivog iščekivanja. Naime,  još je prije objavljeno da će nakon što film završi svoj kino put biti objavljeno tko će biti novi James Bond nakon Seana Conneryja (1962–1967, 1971, 1983), Davida Nivena (1967), Georgea Lazenbyja (1969), Rogera Moorea (1973–1985), Timothyja Daltona (1987–1989), Piercea Brosnana (1995–2002) i Daniela Craiga (2006–2021), koji će ostati zapisan kao James Bond s najdužim stažem.


Prije nekoliko mjeseci na kladionicama najbolje je stajao glumac iz romantične hit serije „Bridgerton“ Rege-Jean Page, no zadnjih dana se to promijenilo. Kladionice trenutno daju daleko najviše izgleda Tomu Hardyju da postane novi agent 007.