Agent 007

Engleske kladionice imaju novog favorita za ulogu Jamesa Bonda

T.I.

Foto: Sony Pictures

Foto: Sony Pictures

Engleske kladionice očito nisu mogle ignorirati glasine o tome da je Aaron Taylor-Johnson već prošao preliminarne audicije za moguću ulogu agenta 007Prošlo je godinu i pol dana otkako je posljednji nastavak slavne i dugovječne filmske franšize o Jamesu Bondu „No Time To Die“ završio svoj kino život, a još je puno više vremena prošlo od objave da je to posljednji naslov s Danielom Craigom u ulozi agenta 007.


No, i dalje se ne zna tko je njegov nasljednik, samo engleske kladionice izmjenjuju favorite ovisno o napisima, vijestima i glasinama.


Prvo je glavni kandidat bio Tom Hardy, ali on je valjda već postao i prestar u međuvremenu od toliko čekanja. Nakon njega, puno se šuškalo da bi u ulogu mogla uzeti mlada zvijezda Regé-Jean Page iz popularne serije „Bridgerton“.
Duže vremena kao glavni favorit kotirao je Henry Cavill koji ima sve predispozicije za klasični lik elegantnog agenta.


Glumački se dokazao u velikim produkcijama, polivalentan je pa može uskočiti i u odoru Supermana i biti „zvijer“ od čovjeka u lovu na čudovišta u fantaziji serije „The Witcher“. Uostalom, kako mu dobro stoji fino odijelo špijuna pokazao je u filmu na tragu Jamesa Bonda „The Man from U.N.C.L.E.“.


Pa, ipak od prije neki dan više nije glavni favorit na engleskim kladionicama. Na čelo je izbio Aaron Taylor-Johnson, kojeg se ponajviše sjećamo iz komičnih filmova o super-junaku iz susjedstva „Kick-Ass“.


U međuvremenu, Taylor-Johnson je zaredao sa ulogama širokog žanrovskog spektra od teških drama (Nocturnal Animals, A Million Little Pieces), do holivudskih blockbustera (Avengers: Age Of Ultron, Captain America, Godzilla), ali i stasao u muškarca kojem se smiješi titula seks-simbola.


Doduše, još početkom godine kad se njegovo ime počelo spominjati u kontekstu Jamesa Bonda, u javnosti je ostajao suzdržan i govorio kako s e ne treba obazirati na govorkanja.


S druge strane, engleske kladionice očito nisu mogle ignorirati glasine o tome da je već prošao preliminarne audicije za moguću ulogu agenta 007.


Cavill je sad na kladionicama na drugom mjestu, pa slijedi još jedno ime s kojim se već dugo kalkulira, onim Jamesa Nortona. Na listi favorita slijede već spomenuti  Regé-Jean Page i Tom Hardy.