Nadahnuto obraćanje

Emotivna Lady Gaga govor na Grammyju posvetila mentalnom zdravlju

P. N.

Izvor: Reuters

Izvor: ReutersLady Gaga iskoristila je svoj govor na dodjeli Grammyja govor kako bi progovorila o mentalnom zdravlju u Hollywoodu. Glazbenica je primila nagradu za najbolji duo, odnosno, grupni performans, za svoju suradnju s Bradleyem Cooperom na pjesmi ˝Shallow˝ u filmu ˝Zvijezda je rođena˝.


Gaga je svoj govor posvetila svijesti o mentalnom zdravlju, ističući da je mentalno zdravlje jedna od prevladavajućih tema filma, prenosi Independent.


– Tako sam ponosna što sam dio filma koji se bavi pitanjima mentalnog zdravlja. To je tako važno, rekla je pjevačica.
– Mnogi umjetnici se bore s tim problemom i moramo se pobrinuti jedni za druge. Ako vidite nekoga tko pati, ne skrećite pogled, a ako ste vi jedni od ljudi koje pate od ovog problema, iako bi to moglo biti teško, pokušajte pronaći tu hrabrost u sebi i recite nekome, rekla je u govoru.


Zahvalila se i Bradleyu Cooperu koji je propustio ceremoniju: ˝Voljela bih da je Bradley bio ovdje sa mnom. Znam da želi biti ovdje. Bradley, voljela sam pjevati ovu pjesmu s tobom.˝


Obožavatelji su na Twitteru pohvalili zvijezdu što je tako otvoreno progovorila o mentalnom zdravlju.


Jedan je korisnik napisao na Twitteru: “Moćne riječi Lady Gage o mentalnom zdravlju večeras.”


Druga korisnica je dodala: “Gaga koristi svoj govor na Grammyju kako bi se pozabavila mentalnim zdravljem i koliko je ono važno – ova žena je nevjerojatna.”