Let Them All Talk

Druga komedija Stevena Soderbergha u kratkom vremenu s Meryl Streep u glavnoj ulozi

T.I.

Foto: YouTube

Foto: YouTube

„Let Them Talk“ će preskočiti u potpunosti kino distribuciju i biti premijerno prikazan na HBO Max 10. prosincaU kratkom roku slavni i hiperproduktivni redatelj Steven Soderbergh (Seks, laži i video trake, Erin Brokovich, Traffic, Oceanovih 11…), i još slavnija glumica Meryl Streep, ostvarili su dvije suradnje na velikom platnu. Prvo je prošle godine nastupila u njegovom „Laundromatu“, humornoj drami o poreznim prevarama preko off-shore kompanija baziranoj na stvarnom slučaju afere „Panama Papers“. Film je naišao na prilično oprečne ocjene uz konsenzus da je ovaj film ispod standarda i Soderbergha i Streep.


U pokušaju broj dva opet je u pitanju komedija. „Let Them All Talk“ prati poznatu književnicu Alice Hughes (Streep) u kreativnoj krizi, koja kreće na putovanje sa starim prijateljicama u nadi da će izliječiti stare rane. U njezinom društvu nalazi se i njezin nećak sve dok ne upozna i upusti se u romantični odnos s mladom književnom agenticom. Napetosti u tom društvu raste, a na kruzeru nemaju kamo pobjeći jedni od drugih. Alice je prisiljena reagirati na način koji će možda povrijediti one koje najviše voli.


Uz Meryl Streep, u filmu nastupaju još dvije cijenjene glumačke veteranke Candice Bergen i Dianne Wiest, a od mladih snaga tu su sve traženiji Lucas Hedges (Waves, Ben Is Back, Boy Erased) i Engleskinja Gemma Chan (Mary Queen Of Scots, Captain Marvel, Crazy Rich Asians).
Nakon što je „Laundromat“  kratke i ograničene kino distribucije objavljen na Netflixu,  „Let Them Talk“  će preskočiti u potpunosti kino distribuciju i biti premijerno prikazan na HBO Max 10. prosinca. Zasad je HBO Max objavio trailer filma. Pogledajte.