Rastapa srca

ČEKALI SMO GA 25 GODINA: Izašao je novi trailer Kralja lavova i već je rasplakao fanove

P. N.

Foto: YT screenshot

Foto: YT screenshot

Na kraju trailera možemo čuti nezaboravnu pjesmu "The Lion Sleeps Tonight" u izvedbi Timona i Pumbe, što je samo šećer na kraju koji je raspametio, ali i rasplakao brojne fanove“Kralj lavova”, jedan od najiščekivanijih filmova godine u kina stiže za točno 100 dana, a Disney je upravo objavio drugi službeni trailer filma koji sadži do sad neviđene scene. Ono što smo mogli naslutiti u prvom traileru, pokazalo se istinitim i u sljedećem, a to je činjenica da se autori vjerno drže animirane verzije iz 1994. godine, pošto je ipak riječ o remakeu.


Novi trailer daje nam nešto bolji uvid u likove- otvara se scenom u kojoj Simbe i Nale koji istražuju slonovsko groblje, dok paralelno slušamo Scara kako govori Simbi: “Život nije pravedan, zar ne, moj mali prijatelju?” objašnjavajući mu razliku između onih koji “uživaju u gozbi” i onih koji život provode u mraku. Kao što već znamo, Simba susreće svog strica Scara tijekom jedne od njegovih avantura s Nalom i Zazu, i to je jedan od ključnih momenata u kojem Simba mora odlučiti hoće li voditi kraljevstvo ili pobjeći.


Na kraju trailera možemo čuti nezaboravnu pjesmu “The Lion Sleeps Tonight” u izvedbi Timona i Pumbe, što je samo šećer na kraju koji je raspametio, ali i rasplakao brojne fanove.

Baš kao i u originalnoj verziji, James Earl Jones će posuditi glas Kralju Mufasi, dok Donald Glover posuđuje glas Simbi, a Beyonce njegovoj ljubavi Nali.


Režiju potpisuje Jon Favreau koji je sličnom tehnikom snimio i uspješnu “Knjigu o džungli”, dok glazbu za film potpisuje Elton John.


Film dolazi u kina 19. srpnja.


Pogledajte trailer: kralj lavova