Sestre Sanderson se vraćaju!

Bette Midler potvrdila: Stiže nam nastavak omiljenog filmskog klasika iz 1993. godine

Sanda Milinković

Foto: Reuters

Foto: Reuters

I to u originalnoj postavi!Nakon glasina da će kultni klasik “Hocus Pocus” dobiti nastavak na plaftormi Disney+, stiže i službena potvrda.


Bette Midler, originalna Winifred Sanderson, potvrdila je da će ona, Sarah Jessica Parker i Kathy Najimy, glumiti u nastavku. Otkrila je to u emisiji “Good Day New York”.


Na pitanje hoće li se vratiti, odgovorila je: “Žele da napravimo film i pitali su nas jesmo li zainteresirane. Naravno da smo sve kazale da jesmo”, kazala je Bette Midler.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Hocus Pocus (@hocuspocusmovie)

Ovo neće biti prvi put da ponovno gledamo okupljanje sestara Sanderson. Midler je prošlog tjedna na svom Instagram profilu kazala da će se vještičji trio vratiti kao voditeljice virtualnog dobrotvornog eventa “In Search of the Sanderson Sisters: A Hocus Pocus Hulaween Takeover”, 30. listopada.


“Tako je bizarno što smo bile ovi likovi prije 27 godina. I staviti na sebe svu tu opremu… Bilo je tako bizarno jer smo odmah nastavile s vezom i stilom ponašanja na ekranu kakvu smo imale prije 27 godina. Kao da nas nije bilo samo jedan vikend”, kazala je.