Ted Bundy Movie

Ako niste pogledali jedan od najstrašnijih filmova o serijskom ubojici, upravo stiže na Netflix

Portal Novilist.hr

FOTO/YouTube Screenshot (MovieAccessTrailers)

FOTO/YouTube Screenshot (MovieAccessTrailers)

Netflix je pobijedio STX i Lionsgate ponudivši vrtoglavi iznos za film, ali još nije obavljeno kada će krenuti s prikazivanjem.Otkako je film o serijskom ubojici Tedu Bundyju (“Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile”) debitirao na filmskom festivalu Sundance, komentari se ne stišavaju. Dio gledatelja ima bijesne reakcije na film jer smatraju da je glavni lik prikazan na glorificirajući način. Drugi pak tvrde da je film odličan te da je Zac Efron koji tumači glavnu ulogu, naprosto fantastično odradio posao. 


Neovisno o komentarima većinu ljudi zanima kada će film biti prikazan široj publici. Nakon nadmetanja u cijeni s kompanijama STX i Lionsgate, s 9 milijuna dolara ponude, prava na film je kupio Netflix, prenosi Cosmopolitan. Netflixu ovo nije prvi film o Tedu Bundyju, jer su već prikazivali serijal “The Ted Bundy Tapes”.


Prema natpisima iz Cosmopolitana, Netflix još službeno nije potvrdio kada će film biti dostupan na njihovoj platformi. Navodno čekaju da film prvo krene u kina, dajući glumcu Efronu bolju šansu za dodjelu nagrada iduće godine. U međuvremenu je Sky Cinema izbacio novi “trailer” za film, jer će s premijernim prikazivanjem u Velikoj Britaniji, krenuti za nekoliko dana.