»Rat za ljubav«

Emir & Frozen Camels predstavili pjesmu: Posveta prerano preminulom Miri Vidoviću

Ivana Kocijan

Foto: Promo

Foto: Promo

Pjesmu prati spot u režiji Jasmina Jatića, koji je svojevrsna posveta hrvatskom producentu Miri VidovićuEmir & Frozen Camels predstavili su pjesmu »Rat za ljubav« koja je snimljena u američkom studiju Definition Media na Floridi, dok miks i produkciju potpisuje nedavno preminuli hrvatski producent Miro Vidović.


– Pišući ovu pjesmu kroz glavu mi je puno puta prošla misao kako živimo u podneblju i vremenu u kojem se priča o ratu non-stop vrti na sve strane i gdje je rat nekako oduvjek utkan u svaku poru našeg društva i života.


Onda mi je palo na pamet da je vjerojatno jedini rat vrijedan ratovanja, naše energije, pa i života, ustvari rat za ljubav. Ono što ovu pjesmu na osobnom nivou čini preposebnom za mene je činjenica da je ovo zadnja pjesma koju je u svom životu miksao i producirao moj nedavno i prerano preminuli prijatelj Miro Vidović, riječi su autora pjesme, Emira Bukovice.
Pjesmu prati spot u režiji Jasmina Jatića, koji je svojevrsna posveta hrvatskom producentu Miri Vidoviću koji je i ranije miksao i producirao neke od najpoznatijih pjesama benda Emir & Frozen Camels.