Kraj veze?

Elon Musk i Grimes rastali su se zbog poslovnih obveza

Portal Novi list

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

Milijarder i pjevačica bili su zajedno tri godine.Milijarder Elon Musk i njegova partnerica, glazbenica Grimes, završili su svoju vezu prema izvješću stranice Six.


“Mi smo polurazdvojeni, ali se i dalje volimo, često se viđamo i u odličnim smo odnosima”, rekao je Musk u priopćenju. “Uglavnom je razlog što moj rad u SpaceX -u i Tesli zahtijeva da prvenstveno boravim u Teksasu ili putujem u inozemstvo, a njezin je rad prvenstveno u LA -u. Ona sada ostaje sa mnom, a Baby X je u susjednoj sobi. ”


Par ima jednogodišnjeg sina X Æ A-Xii, koji se fonetski izgovara kao slova “X, A, I.”
Musk i Grimes (čije je pravo ime Claire Boucher) zajedno su tri godine, a svoj prvi javni debi imali su na Met Gala 2018. godine, piše Entrepreneur. 


Par je nakratko prestao pratiti jedno drugo na društvenim mrežama u kolovozu 2018. nakon bizarne Instagram priče od glazbenice Azealije Banks koja je napala par.


Međutim, dva mjeseca kasnije, par je ponovno primijećen kako zajedno s Muskovom djecom beru bundeve.


“Tražim dugotrajnu vezu. Ne tražim avanturu za jednu noć ”, rekao je Musk u intervjuu za Rolling Stone 2017. godine, prije susreta s Grimesom. “Tražim ozbiljnog suputnika ili srodnu dušu, takve stvari.”


Musk je rangiran kao druga najbogatija osoba na svijetu, s procijenjenom neto vrijednošću od 197 milijardi dolara, prema Forbesu.