"The Ellen DeGeneres Show"

Ellen DeGeneres prekida snimanje talk showa s kojim je lani zaradila 84 milijuna dolara

Hina

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

U srpnju su glavni producenti showa rekli da je okružje u kojem se emisija snima "loše".Voditeljica i komičarka Ellen DeGeneres prekinut će 2022. snimanje svog televizijskog talk showa, rekla je u razgovoru za mrežnu stranicu Hollywood Reporter u srijedu dok popularnost emisije pada.


“Koliko god bila sjajna i zabavna, ova emisija više nije izazov”, rekla je 63-godišnja voditeljica kojoj je ovo 17. sezona emitiranja “The Ellen DeGeneres Showa”, istaknuvši da je s emisijom htjela završiti još 2019. “Treba mi nešto novo što će mi biti poticaj”.


Nakon uspjeha koji je u 1980-im ostvarila kao komičarka, DeGeneres se proslavila serijom “Ellen” (1994.-1998.) u kojoj je 1997. postala prvi glavni lik jedne tv-serije koji je priznao svoju homoseksualnu orijentaciju.
Voditeljica, lezbijka koja živi s partnericom, glumicom Portiom de Rossi, tvrdi da odluka o prekidu snimanja talk showa nije povezana s polemikom koja je izbila lani zbog emisije koja se prikazuje od 2003.


U srpnju su glavni producenti showa rekli da je okružje u kojem se emisija snima “loše“.


Ellen DeGeneres nije bila izravno optužena, ali joj je zamjereno što je dopustila da se takvo ozračje stvori u njezinu timu.


Gledanost emisije koja se prikazuje sredinom poslijepodneva od rujna naglo pada i sada ima oko 1,2 milijuna gledatelja, a u prošloj sezoni imala ih je dvostruko više.


DeGeneres je lani zaradila 84 milijuna dolara, velikim dijelom zahvaljujući svom televizijskom programu, pa ju je časopis Forbes proglasio dvanaestom najbogatijom zvijezdom svijeta.