MALI FESTIVAL

Električni Prasowski na plaži Ploče opravdao očekivanja

P. N.RIJEKA – Na tereasi Beach Bara Prasowski, na plaži Ploče ispod bazena na Kantridi, održan je mali festival elektronske glazbe Električni Prasowski pa su u okviru Ljeta na Kantridi na svoje mogli doći i ljubitelji ovog glazbenog izričaja pa se slobodno može ustvrditi da je Električni Prasowski opravdao očekivanja.


U zelenoj oazi Prasowskog nastupili su ŠećeЯ, koji je solo projekt  Tene Rak, nekadašnja osnivačica i bubnjarka sjajnog banda Vlasta Popić na Prasowskom je istražila je svoje osobne granice i dubine u muzički bogatom stilu s puno elemenata trip hop i post dance estetike, ManMachine, synt solo projekt Gorana Uroića, koji je posljednji LP album objavio za cjenjeni Oraculo Records, Goran Lautar (Neon Lies) je promovirao svoj treći LP album Lovles Adventures, a večer je zaključio Ikonal sa svojim DJ setom. Ikonal je istaknuto ime domaće underground elektronske scene, iza kojega stoji Nikola Kos.


Ljeto na Kantridi ide dalje drugim po redu koncertom iz ovogodišnje Štikle, koja će na Beach Bar Morski prasac dovesti duo Alba&Leo, odnosno Albu Nacinovich i Lea Škeca u srijedu 14. srpnja.