Ponovno na Instagramu

Ed Sheeran otkrio da su mu se dogodile ‘neke turbulentne stvari’ i objasnio svoju odsutnost

L. S.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Iskreno se obratio svojim pratiteljima na Instagramu31-godišnji pjevač i tekstopisac Ed Sheeran podijelio je razlog zašto nije bio toliko angažiran sa svojim obožavateljima.


U videu koji je podijelio na Instagramu, Ed je rekao da se nije želio “pretvarati da je nešto što nije” objavljivanjem tijekom svojih osobnih borbi.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ed Sheeran (@teddysphotos)

“Shvaćam da nisam bio toliko angažiran u svoje društvene mreže ili bazu obožavatelja zadnjih nekoliko godina i da su stvari koje su objavljene na ovom računu potencijalno bile malo dosadne. Žao mi je, to je moja greška”, rekao je.


“Razlog zbog kojeg snimam ovaj video je jer, da budem potpuno iskren, su se dogodile neke turbulentne stvari u mom privatnom životu pa mi se jednostavno nije dalo biti na online i pretvarati se da sam nešto što nisam kad nisam”, dodao je.


“Znam da zvuči čudno, ali upravo zato i radim ovaj video kako bih [vam] rekao da se stvari popravljaju i da sam ponovno online“, nastavio je.


“Tako da znate, ovdje će se početi objavljivati čudna sr*nja. Snimio sam ovaj video oko 50 je**nih puta, neću snimiti još jedan!”, rekao je u završetku videa.