Opuštena zvijezda

Ed Sheeran iznenadio partijanere na Ibizi obradom pop hitova

A. P.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Popularni pjevač neočekivano je zapjevao pjesme pop legendi Bacstreet Boysa i Britney SpearsIako je na posljednjoj turneji inkasirao nevjerojatnih 776 milijuna funti, Ed Sheeran je pokazao kako, bez obzira na status megazvijezde koja s lakoćom puni stadione, voli iznenaditi svoje obožavatelje.


Tako su se u ponedjeljak posjetitelji zabave na Ibizi ugodno iznenadili kada kada se pjevač iznenada pojavio na pozornici. A izgleda kako se i Ed odlično zabavljao jer je iznenadio okupljene improviziranim nastupom.Ed je izveo svoj hit “Shape Of You” koji je osvojio vrh ljestvice, ali ono što šokirana publika nikako nije očekivala je Sheeran koji pjeva niz velikih pop obrada, piše Metro.


Prva je bila briljantna izvedba “I Want It That Way” Backstreet Boysa, zatim “Sweet Caroline” Neila Diamonda i “Hit Me Baby One More Time” Britney Spears.


Reagirajući na nenajavljenog gosta, promotor kluba na Ibizi Joshua Makinson je izjavio: “Bio sam apsolutno oduševljen što je Ed došao u klub “House in Paradise” na O Beachu.


“I prije su se umjetnici pojavljivali i nastupali pojavljivali i nastupali, ali ovaj nastup jedne od najvećih pop zvijezda je apsolutno magičan.”


A ovo iznenađenje zasigurno će zauvijek pamtiti i svi sretnici koji su se našli u publici.