Nema joj ravne

DVOSTRUKO SLAVLJE Severina proslavila rođendan i pohvalila se s milijun pratitelja na Instagramu

P. N.

Foto: @severina Instagram

Foto: @severina Instagram

Popularna pjevačica ima puno razloga za slavlje...Popularna pjevačica Severina Kojić prošlog je vikenda proslavila svoj 47. rođendan, a razloga za slavlje bilo je mnogo- osim što je rođendansku večer provela u društvu prijatelja i supruga Igora Kojića, potvrdila je i svoj status najpraćenije domaće zvijezde. Severina se, naime, sada može pohvaliti s brojkom od čak milijun pratitelja na Instagramu.


Pjevačica se svojoj vojsci obožavatelja zahvalila prigodnim fotografijama s rođendanskog slavlja. Tako možemo vidjeti kako nasmiješena i sretna spremno pozira s balonima u bež haljini, a čini se da joj godine itekako laskaju.

Da ljubav cvate dokazala nam je i fotografijama sa suprugom Igorom Kojićem uz koje je ostavila i dirljivu poruku: . “Divno je slaviti rođendan na Uskrs s čovjekom mog života koji me na današnji dan prije 4 godine i zaprosio. Hvala ti, ljubavi moja, na svakom našem danu, hvala na tvojoj dobroti ❤️, hvala svima na predivnim čestitkama.”
Brojni obožavatelji u svojim su komentarima ostavili svoje čestitke, a među njima su se našli i poznata imena poput Luke Nižetića, Sonje Dvornik i Anite Dujić. Rođendanu su prisustvovali Sevkini dobri prijatelji, između ostalih Emina Pršić, Andrea Čermak i Lorena Rusin.

Foto: @severina Instagram


severina