Ove subote

Dva sjajna gosta na 3. izdanju Gardence-a: Ian Pooley i Gene On Earth stižu na Kaštel Grobnik

Katarina Bošnjak

S prošlogodišnjeg Gardence festivala

S prošlogodišnjeg Gardence festivala

Na dvije pozornice nastupit će čak deset DJ-eva, a ovogodišnju postavu predvode dva velika imena svjetske underground scene.Ove subote, 25. lipnja, će se treću godinu za redom na grobničkom Kaštelu održati Gardence, veliki open-air događaj za ljubitelje elektroničke glazbe.


Na dvije pozornice nastupit će čak deset DJ-eva, a ovogodišnju postavu predvode dva velika imena svjetske underground scene – Ian Pooley i Gene On Earth.


Povratak Rijeci


Ian Pooley smatra se jednim od najutjecajnijih producenata i izvođača na svjetskoj house i techno sceni.
Iza njega su mnogobrojna izdanja, šest studijskih albuma, turneja i suradnja s Daft Punkom i drugim poznatim glazbenicima te mnogobrojni nastupi na svjetskim festivalima i klubovima koji su obilježili njegovu DJ karijeru koja i dalje ne jenjava.Dugo nije nastupao u Rijeci i okolici, a nakon što su čak dva njegova nastupa otkazana uslijed COVID 19 ograničenja, napokon će imati prilike ponovno se predstaviti riječkoj publici.


Prvi put lokalno


Gene On Earth također slovi za jednog od najuspješnijih producenata današnjice, posebice na underground sceni, a redovito nastupa na najboljim svjetskim festivalima.U Hrvatskoj je do sada nastupao samo na popularnom Dimensions festivalu, a po prvi puta ga se može uloviti na izdvojenom događaju za lokalnu publiku.


Lineup je jak, ali dvorac…


Puno se očekuje od nastupa ovogodišnjih inozemnih DJ-eva, ali i od poznate domaće postave koju lokalna publika itekako dobro zna: Amor, Bronski, Marcel, Marin Biočić, Bruns Lay, Recep, Korak i Mateo Šantić.


Osim jakog lineup-a, posebnost događaja je svakako predivna lokacija- srednjovjekovni dvorac s kojeg se pruža idealan pogled na Kvarner.


Ulaznice su u pretprodaji do kraja tjedna u sustavu Entrio, a mogu se kupiti i u subotu na samom ulazu od 20 sati.