Poseban dresscode

Dua Lipa u outfitu kojeg je teško objasniti. Recimo samo da njezina haljina ima i tange

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Pjevačica čini se nastavlja nesretni trend iz 2000-ih kada su se nosile hlače niskoga struka, a tange su jednostavno "morale" biti vidljive.Dua Lipa je nedavno odjenula jednu od onih haljina koju je riječima teško opisati. Srećom, počastila je obožavatelje mnoštvom fotografija iz svih kuteva pa tako vidimo da njezina crna haljina s prednje strane ima trokutaste izreze koji više otkrivaju nego li pokrivaju.


Sa stražnje je pak strane, sasvim druga priča. Gornji dio haljine krase tri remena kojima se povezuju izrezi, a donji dio čine tange sa zlatnim detaljem – slovom M, jer haljinu potpisuje brend Mônot.


Pjevačica čini se nastavlja nesretni trend iz 2000-ih kada su se nosile hlače niskoga struka, a tange su jednostavno “morale” biti vidljive. Dua Lipa tako nastavlja stopama Kim Kardashian, Hailey Bieber i Belle Hadid koje se svim silama trude vratiti taj trend i u ovu godinu.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli DUA LIPA (@dualipa)

Dua Lipa je ovaj outfit upotpunila zlatnim naušnicama i narukvicama te šarenom manikurom, a za fotku je dobila više od pet milijuna lajkova i mnoštvo komplimenata.