Najava

Drugi ciklus Muzike s krovova: U subotu nastupa grupa Pokle na Kozali

Sandy Uran

Foto: Arhiva M. Duvnjak

Foto: Arhiva M. Duvnjak

Predvečerja uljepšana glazbom uz čarobne poglede na riječke zalaskeOve subote započinje drugi ciklus glazbenih događanja pod nazivom Muzika s krovova. Prvi bend koji će nastupiti na krovu zgrade na adresi Aleksandra Mamića 2 i 4 s početkom u 19 sati je grupa Pokle.


– Nakon prošlogodišnjeg izrazito uspješnog ciklusa koncerata na krovovima, ideje koja je začeta u svima nam izrazito teškoj i neizvjesnoj situaciji, sa željom podizanja duha i pogleda naših sugrađana na nešto drugo osim turobnih epidemioloških brojki i vijesti, pozvali smo ih da gledaju na krovove.


Točnije na čudesne zalaske sunca s najdivnijih krovova u gradu uz koncerte naših lokalnih glazbenika, kazala je jedna od organizatorica ovog glazbenog hepeninga Marija Duvnjak te dodala: – Iako je prošla već godina dana od prvog ciklusa Muzike s krovova, ponovo se nalazimo u sličnoj epidemiološkoj situaciji, ali isto tako se ponovo pruža prilika za iskazivanjem kreativnog srca Rijeke, koji želi svojim sugrađanima olakšati ovu neizvjesnu situaciju i dati priliku da se svi zajedno malo opustimo, poslušamo koncert i uživamo u prekrasnom riječkom zalasku sunca s kozalskog krova.
U narednih nekoliko tjedana nastavit ćemo prenositi glazbenike iz različitih žanrova kako bi svatko pronašao nešto za sebe i uljepšao si subotnja predvečerja uz čarobne poglede na riječke zalaske. Pozivamo sve sugrađane i susjede da ne dolaze i ostanu doma, a mi ćemo doći k njima. Koncert će se moći pratiti putem društvenih mreža, odnosno live streama putem Facebook stranice Ritam podzemlja – ili putem Facebook događaja, istaknula je Duvnjak.