Novi pokušaj

Drew Barrymore se okreće voditeljskoj karijeri. Vodit će dnevni show

P. N.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Još 2016. godine bila je u pregovorima s Warner Brosom za pokretanje sličnog projektaMiljenica Amerike već je snimila nekoliko uspješnih serija i filmova, a sada je spremna preuzeti prijestolje Oprah i Ellen Degeneres.


Drew Barrymore je u New Yorku i snima pilot epizodu za potencijalni dnevni show, koji bi se prikazivao na američkoj mreži DZS-a. Ako dobije zeleno svjetlo, emisija kreće sljedeće godine, što znači da ne bismo trebali čekati predugo da bismo vidjeli Drew u akciji, piše britanski Metro.


S obzirom na to da je postala zvijezda otkad je kao dijete glumila u filmu E.T., Drew je bila mnogo puta gošća u dnevnim i kasnim noćnim emisijama tijekom cijele karijere. Ne samo da je prirodna pred kamerama, 44-godišnjakinja također dobro razumije što se događa i iza kulisa.
Glumica svakako želi da ovaj dnevni show postane stvarnost jer je ovo zapravo već drugi put da Drew pokušava. Još 2016. godine bila je u pregovorima s Warner Brosom za pokretanje sličnog projekta.


Nakon što je Netflix otkazao seriju u kojoj ima glavnu ulogu “Santa Clarita Diet”, a u kojoj se pojavio i Goran Višnjić, Drew sigurno ima viška slobodnog vremena.