Raskol u obitelji

Drama u obitelji: David Beckham prvi put u svađi sa sinom Brooklynom

A. P.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Napetosti su započele još u travnju nakon vjenčanja najstarijeg sina s američkom bogatašicomDavid Beckham očitao je bukvicu svojem najstarijem sinu Brooklynu u jeku svađe koja puni naslovnice, između njegove supruge Victorije i Brooklynove nove supruge Nicole Peltz.


Victoria Beckham danas će imati svoju modnu reviju na pariškom Tjednu mode, a Brooklyn i Nicola bi se trebali pojaviti u publici, u navodno prividnom predstavljanju obiteljskog jedinstva. Beckhamova obitelj se nada kako bi ovo mogao biti prvi korak prema pomirenju, nakon što je svađa navodno započela još u travnju.


A najnoviji natpisi govore kako se i David Beckham posvađao sa sinom. Isprovociran nedavnim intervjuom Nicole Peltz za časopis “Grazia”, u kojem je ponovila napetost oko izrade svoje vjenčanice i optužila svoju svekrvu da je odustala od dogovora, David je navodno upozorio sina kako “oni to ne rade u svojoj obitelji”.
Izvor je da Daily Mail rekao: “Mislim da David nikad nije izgubio živce s Brooklynom i nije imao razloga grubo razgovarati s njim, ali to se sada napokon dogodilo”.


David je navodno poručio sinu: “Što će se sljedeće dogoditi ovisi o vama, ali završili smo s dramom.”


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli David Beckham (@davidbeckham)Prema izvoru, David je bio stvarno zgrožen intervjuom za Graziu jer se činilo da se u javnost iznosi prljavi veš, te je dodao kako su braća Romeo i Cruz također povrijeđeni. Prijatelji kažu da su Beckhamovi usporedili svoju obiteljsku situaciju s raskolom u kraljevskoj obitelji, pri čemu se dio krivnje pripisuje američkim suprugama Nicoli i Meghan.


Victoria je navodno jako povrijeđena ponašanjem svog najstarijeg sina. Tenzije su isplivale na površinu tijekom planiranja vjenčanja, koje je uglavnom vodila  Claudia Peltz, Nicolina majka. Nicola nije nosila Beckham vjenčanicu, a nakon vjenčanja velika obitelj Peltz pridružila se im se na medenom mjesecu.


Mladi par nije se družio s obitelji Beckham i čini se da ih uopće nisu vidjeli od travnja, a današnji susret proći će u velikoj napetosti.