Jarun Open 2021

Dio festivala Jarun Open otkazan, a dio odgođen: Evo poruke organizatora

S.M.

Foto: PR

Foto: PR

"Moramo ipak otkazati Jarun Open festival zbog čega smo duboko razočarani", kažu organizatori

Najavljeni Jarun Open 2021., trebao se održati od 25. lipnja na Otoku hrvatske mladeži na Jarunu, ovim putem vas obavještavamo kako je isti otkazan, odnosno odgođen, a izjavu Organizatora prenosimo u cijelosti:


Usprkos našim nastojanjima te uvjerenju da će organizacija prvog velikog open air festivala u Zagrebu, nakon toliko dugo čekanja da nam se život normalizira, biti uspješna na radost posjetitelja, izvođača i nas kao organizatora – moramo ipak otkazati Jarun Open festival zbog čega smo duboko razočarani.


Dio planiranih koncerta odgodili smo za kraj kolovoza, a dio nažalost moramo otkazati.


Nastojali smo i činili sve što je u našoj moći da se riješe svi izazovi koje sa sobom donosi ovako velika i zahtjevna organizacija, no nažalost, nije ovisilo o nama. Zbog pravno nesređene situacije s dozvolama za rad i neizvjesnosti u kojem trenutku će administracija riješiti problem, posebno u ovim COVID19 uvjetima, da budemo sigurni da će u trenutku realizacije sve biti riješeno, odučili smo dio programa Jarun Open prebaciti na Koncertni trg ispred paviljona 15 na Zagrebačkom velesajmu za kraj kolovoza, a dio otkazati.


Sve o povratu novca za već kupljene ulaznice, kao i nove termine koncerata, možete pronaći na web stranici www.jarun-open.com