Obiteljske nesuglasice

David Beckham izgubio živce pa se obrušio na sina zbog njegove žene: ‘U našoj se obitelji to tako ne radi!!’

S.M.

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Problemi Nicole i Victorie, natjerali su bivšeg nogometaša da oštro razgovara sa svojim najstarijim sinomDavid Beckham navodno je izgubio živce sa sinom Brooklynom usred drame koja se odvija između njegove snahe Nicole Peltz i supruge Victorie.


Svjedoci kažu da je navodna svađa između para krenula nedugo nakon što se mladi par vjenčao u travnju ove godine.


Do tenzija je došlo iz nekoliko razloga, a navodno je Nicola imala osjećaj da se na njezinom vjenčanju puno više pažnje usmjerilo na njezinu svekrvu, nego na nju.
Nicola je kasnije medijima kazala da je odabrala novu vjenčanicu iako je prethodno dogovorila da će nositi kreaciju s potpisom Victorie.


David se od tada suočio sa svojim najstarijim sinom, kazavši da se tako “ne radi u njihovoj obitelji”.


Izvor je za Mail Online izjavio: “Mislim da David nikada do sada nije ovako poludio sa Brooklyinom ili morao s njime ovoliko oštro razgovarati, ali i to se dogodilo. Izgubio je živce i objasnio mu da se u njihovoj obitelji takve stvari ne rade. Kazao mu je da dalje sve ovisi o njemu, ali da je dosta s dramom”, prenosi OK!


Navodno su eksplozivni komentari bivšeg nogometaša teško pali njegovom sinu koji je ostao prilično “pogođen” riječima.


“Šuška se da svađa neće tek tako nestati. Ne možeš se slagati sa svima, a oni su jako različiti ljudi”, kazao je jedan od izvora bliskih obitelji, dodavši da Brooklyn drži stranu svoje supruge jer ne želi da ona bude nesretna.


David se našao u sredini priče kao pomiritelj.


“David osjeća da je u sredini i igra ulogu pomiritelja. Može shvatiti Victoriju, ali i Brookylna i Nicolu te želi da svi nastave sa svojim životima”, dodaje izvor.