Dan žena

Danijela Martinović najavila jedinstven koncert “Otvoreno srce”

Ivana Kocijan

Foto: KARMEN POZNIĆ BOŽIĆ

Foto: KARMEN POZNIĆ BOŽIĆ

Danijela priprema još nekoliko iznenađenja u svojoj iznimnoj godini.Na radost brojnih obožavatelja, popularna splitska pjevačica Danijela Martinović nedavno je najavila da će 8. ožujka, ponovo nakon tri godine, jedinstvenim koncertom pod nazivom »Otvoreno srce« iznenaditi i razveseliti mnoge. Koncert za Dan žena, ali i u povodu trideset godina karijere, bit će prigoda za sjajnu glazbenu priču koja se ne propušta.


»Sreća, sloboda, osmijesi i pozitivne vibracije, obilježja su ljubavi između Danijele i zagrebačke publike koja traje već tri desetljeća. Svi njeni nastupi su posebne glazbeno -scenske priče, dok su odličan provod i atmosfera zagarantirani. Nakon tri desetljeća na sceni, brojnih nagrada, predivnih koncerata i međunarodnih nastupa, Danijela s ponosom kaže da je zakoračila u neopisivo razdoblje svoga života. Upravo takav bit će i Danijelin koncert »Otvoreno srce« za Dan žena u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, u utorak 8. ožujka 2022. godine«, navodi se u najavu koncerta za koji je ulaznice moguće nabaviti na web-stranici ulaznice.hr.


Pored toga, Danijela priprema još nekoliko iznenađenja u svojoj iznimnoj godini, no o tome će više otkriti nekom drugom prigodom.