Jedanaesta produkcija

DANCE QUEEN U Kraljevici nastupilo 200 plesača

Sandy Uran

Snimio Marko GRACIN

Snimio Marko GRACIN

Jedanaestu produkciju organizirale su voditeljice kluba Sandra Ložnik Videčak Glad i Marija Španja te trenerice Dorotea Devčić, Dorothea Dumančić i Klaudia ŽugoKRALJEVICA U Domu kulture i sporta plesni klub »Dance Queen« održao je svoju godišnju produkciju. Jedanaestu produkciju organizirale su voditeljice kluba Sandra Ložnik Videčak Glad i Marija Španja te trenerice Dorotea Devčić, Dorothea Dumančić i Klaudia Žugo.


Snimio  Marko GRACIN


Snimio Marko GRACINNa plesnom spektaklu publika je uživala u svim grupnim točkama koje su se pomno uvježbavale tijekom godine u izvedbi čak dvjesto pedeset plesača uzrasta od dvije do četrdeset godina. Za pripremu i izradu video zida i grafike zaslužna je voditeljica Marija Španja.

Studio »Barrutik« i »Nts« iz Zagreba potpisuju kostime koji su bili usklađeni s plesnom pričom koju su plesači izvodili. Svjetlosni specijalni efekti nosili su potpis »dBoki sound&light«. Ovogodišnji plesni show »Dance Queena« bio je poseban jer su izvedene i dvije neponovljive koreografije s kojima je plesni klub nastupio u polufinalnoj i finalnoj emisiji »Supertalenta«.