Jedinstveni koncept dnevne zabave

On the Terrace Open Air: Danas party elektronske glazbe u sklopu Ljeta na Gradini

Vladimir Mrvoš

Foto: Facebook (Press Play)

Foto: Facebook (Press Play)

Na Trsat stižu itekako prepoznatljivi članovi Balance FM organizacije Mark Ash i KrekmanProgram Ljeta na Gradini danas će ugostiti jedinstveni koncept dnevne zabave – On The Terrace Open Air u organizaciji Press Play-a.


Terasa jedinstvene Trsatske gradine pretvorit će se u dancefloor s pozornicom na kojoj će nastupati nekolicina renomiranih DJ-a. Na Trsat stižu itekako prepoznatljivi članovi Balance FM organizacije Mark Ash i Krekman, a nastupit će i rezidenti Press Play-a Bruns Lay i Recep.


Sve to će se odvijati uz zalazak sunca na terasi s najljepšim pogledom na grad koja će biti ispunjena vrhunskom atmosferom i pozitivnim vibracijama.
Na ulazu će biti dostupan brzi test po cijeni od 50 kn za sve osobe koje nemaju potvrdu o cijepljenju ili potvrde da su preboljeli covid. Organizatori pozivaju posjetitelje koji se misle testirati da dođu rano zbog čekanja rezultata testa. Testiranje je dostupno od 15 pa do 19 sati.


Ulaznice se mogu kupiti na svim ovlaštenim mjestima entria za prodaju te online – putem sustava entrio.hr. Ulaz se za posjetitelje otvara u 16 sati.